facebook

Ubuy Greenland
En førende international onlineshoppingbutik for luksusmærker og premiumprodukter i Greenland


Ubuy Greenland er blandt de største e-handelswebsteder for online shopping, der sikrer verdensomspændende levering af internationale produkter. En brugervenlig, dynamisk og pålidelig shoppingplatform, der tilbyder ekstremt veldesignede og strukturerede tjenester. Det er en one-stop online shopping destination, der giver enhver kunde mulighed for at shoppe efter avancerede mærker og premium produkter fra det oversøiske marked, som er svære at finde lokalt. Denne butik rummer en utrolig samling af de nyeste lokale såvel som globale mærker online, som du ikke nemt finder andre steder. Få de bedste online shopping tilbud og rabatter, når du handler online fra Ubuys multi-store e-handelsplatform. Ved at bruge avancerede teknologier og opgraderede sikkerhedssystemer sikrer vi en rig grænseoverskridende shoppingoplevelse på alle trin i din bestillingsproces. Køb importerede varer fra forskellige produktkategorier, der er tilgængelige i denne globale mærkebutik online. The most popular categories for you to choose from are Mode & smykker, Elektronik, Mobiltelefoner & tilbehør, Baby & småbørn, Hjemmevarer, Parfumer & dufte, Skønhed & personlig pleje, Sport & værktøj, Bagage & rejseudstyr, Bøger, Auto, Dagligvare og gourmetmad, Sundhed og Husholdning, Værktøj & boligforbedring , Kontorprodukter.  

Populære kategorier
Mest solgte produktkategorier på Ubuy Greenland


Vælg at shoppe fra Ubuys populære produktkategorier såsom Elektronik, Mobiltelefoner og tilbehør, Køkken og spisestue, Bøger og Kontorprodukter.. Få dine foretrukne importerede produkter fra disse kategorier.. Der er forskellige filtre tilgængelige til at søge efter dine påkrævede mærkevarer og til at handle på en hurtig og effektiv måde.. Få globalt mærkevarer leveret lige til døren i ro og mag.  


Vi leverer de bedste online shoppingtilbud til alle elektroniske produkter som TV og video, lyd og musik til hjemmet, kameraer og droner, bærbar teknologi og elektronisk tilbehør, der passer til dine behov og dit budget. Vi tilbyder en bred vifte af mobiler, bærbare computere, tv'er osv. med de seneste opdaterede tilbud og rabatter hele året rundt. Med produkter og tjenester af høj kvalitet får du en god oplevelse med online shopping.

Se mere

Ubuy er en af de bedste online shoppingbutikker, der tilbyder et udvalg af håndtasker, kjoler, kosmetik, smykker, jeans, T-shirts og sko, som fås i forskellige størrelser, former, farver og modeller til stor glæde for kunderne. Vi bestræber os på at sikre, at kun de bedste produkter når frem til dig. Nu kan du få et charmerende og smukt look med vores udvalg af populære moderigtige produkter med et enkelt klik.

Se mere

Vores udvalg af eksotiske parfumer fra forskellige førende mærker fås i en række forskellige dufte, som vil vække dine sanser og give dig en fantastisk følelse. De forbedrer dit humør og får dig til at føle dig mere selvsikker og bedre tilpas med dig selv. Prøv nu vores parfumer for at forkæle dine sanser, og pral med dine dufte, uanset hvor du er, og gør et stort indtryk!!

Se mere

Få de seneste og bedste online tilbud på mobiltelefoner og tilbehør hos Ubuy. Vi tilbyder et dynamisk udvalg af mobiltelefoner med forskellige specifikationer, der passer til din individuelle smag og præferencer. Der er flere mærker mobiltelefoner til rådighed som giver dig en fantastisk oplevelse til konkurrencedygtige priser. Find din drømmemobiltelefon her, og opfyld dit ønske om at bevare forbindelsen med stil.

Se mere

Vores udvalg af bærbare computere til spil giver non-stop underholdning og sjov til hele familien. Det hjælper dig med at skabe kontakt, slappe af og udforske dine kreative evner. Processorer og lydsystemer af høj kvalitet i de bærbare computere giver en medrivende spiloplevelse som aldrig før.

Se mere

Forbedre dit udseende og din personlighed med vores eksotiske udvalg af brandede skønhedsprodukter, der giver dig komfort og tilfredsstillelse. Vores produkter er testet i stor udstrækning for at sikre, at de er skånsomme for huden og sikrer langvarig skønhed. Så se smuk ud og føl dig fantastisk med det rigtige valg.

Se mere

Det er tid til at modernisere dit hjem og gøre det bedre end nogensinde før. Derfor hjælper vores udvalg af produkter til forbedring af hjemmet dig med at gøre dit hjem mere levende og smukt. Vi har et bredt udvalg af farver, mønstre, teksturer og former, der passer til din indretning og gør dit hjem mere glamourøst.

Se mere

Alle slags kontorartikler er tilgængelige i vores kollektion. Du behøver ikke at lede andre steder for at finde dine kontorartikler. Du finder produkter af høj kvalitet til rimelige priser, der passer til dine specifikke behov, lige her hos Ubuy.

Se mere

Ubuy, vi leverer.
Køb udenlandske varer fra populære globale mærker online i Grønland


Hvis du leder efter en portal, der lader dig købe internationale produkter og udenlandske varer online, mens du slapper af i dit hjem, så er Ubuy det rigtige sted for dig. Vi holder kundernes krav i top, samtidig med at vi leverer hurtige og tilfredsstillende tjenester. Shop kendte internationale mærkevarer online og få dem leveret.

Hold dig opdateret!
Benyt eksklusive online shoppingtilbud og rabatter på importerede produkter hos Ubuy


Få fat i autentiske luksusmærker og importerede varer online til rimelige priser fra vores udlandsshopping. Udnyt de utrolige tilbud og tilbud, vi udruller på særlige dage og en række forskellige lejligheder i alle vores kategorier. Hvorfor vente?. Grib din gyldne mulighed og spar massivt på alle de køb, du foretager fra Greenland' globale shoppingplatform, i dag.